Om Gaia & Ko

Gaia & Ko er en dansk virksomhed, der siden 2005 har produceret pusletasker til den moderne mor. Taskerne er rummelige og praktiske med mange smarte detaljer, der bl.a. tæller vådrum, pusleunderlag, hanke til montering på barnevognsstyret og meget mere. pusletaske_gaia-og-ko-carry-lux-grey_front_800x800

I årenes løb er sortimentet blevet udvidet i takt med efterspørgslen, med et stort udvalg af pusletasker, hagesmække, spisesmække, myggenet, sengelinned og barnevognspuder.

Ideen bag Gaia & Ko er at designe tilbehørsprodukter til børn, som den kvalitets- og modebevidste mor ønsker at anvende. Vi designer vores innovative produkter ud fra filosofien om, at tilbehør ikke skal være kedelige nødvendigheder, men produkter i høj kvalitet og med flot design.

Derfor skaber vi hos Gaia & Ko produkterne i kvalitetsmaterialer, med fokus på gennemtænkte detaljer, der er en hjælp i en travl hverdag med småbørn.

Gaia & Ko ejes af Rikke Kahr Østergaard, der løbende udvikler nye kollektioner og produkter, som du finder hos førende forhandlere af babyudstyr og tilbehør. Det komplette sortiment kan også købes her på hjemmesiden.